Gadgets

Blue Lounge Milo luxe iPhone standaard

Je hebt een vaste plek voor je iPhone met de handige Bluelounge Milo iPhone standaard. Dit accessoire is ideaal bij het handsfree bellen, video’s kijken of kan gebruikt worden als stijlvolle basis voor je telefoon. Dankzij deze standaard heb je altijd goed zicht op je telefoonscherm. Lees meer over dit accessoire met een supercoole look…

Bevestiging met micro-suction technologie

De kleine, slanke standaard is voorzien van micro-suction technologie aan de zijde waar je je telefoon bevestigt en daarnaast ook aan de onderzijde.

Blue-Lounge-Milo-luxe-iPhone-standaard-detail

Zo staat de standaard stevig en kun je je telefoon in elke gewenste hoek plaatsen. De micro-zuignappen zijn herbruikbaar en eenvoudig te reinigen. Je kunt je iPhone zowel horizontaal als verticaal plaatsen op de micro-zuignap.
Bluelounge is een designstudio met een hoofdkantoor in Singapore en een studio in Jakarta. Het merk is internationaal bekroond voor zijn innovatieve en stijlvolle consumentenoplossingen. De Milo standaard is speciaal ontworpen voor gladde, harde oppervlakken. Devices met geweven, geperforeerde of rubberen afwerking kunnen niet stevig worden bevestigd. Dit soort apparaten kun je wel neerzetten en laten rusten tegen de Milo.

Blue-Lounge-Milo-luxe-iPhone-standaard-detail2

Bluelounge Milo luxe iPhone standaard: eigenschappen en pluspunten

Je vindt hier een overzicht van de kenmerken van dit product:

  • Standaard voor de iPhone
  • Universeel ontwerp voor elk formaat
  • Geschikt voor: iPhones, iPods en smartphones met een harde, gladde ondergrond
  • Met zelfklevend micro-suction systeem, op basis van zuignappen
  • Plaats je device in horizontale of verticale positie
  • Er blijven geen restjes achter op je telefoon of tafelblad
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Keuze uit de kleuren: Black (zwart) en White (wit)
  • Daarnaast ook nog uit de kleurcombinaties: Aluminium Black (aluminium zwart) en Aluminium White (aluminium wit)

Modern en duurzaam ontwerp

Dit minimalistische accessoire voor op je bureau of nachtkastje past mooi bij de andere Apple accessoires en hardware die je gebruikt. Het biedt een praktische oplossing door middel van een vacuüm dat ontstaat wanneer je je iPhone bevestigt. Ook uit esthetisch oogpunt is de Bluelounge Milo een fijn product. De prijs bedraagt 16,95 euro. Een bescheiden bedrag voor een superhandig accessoire, waar je bovendien lang plezier van hebt.

Website leverancier