Gadgets iPad hoesjes

Clam case maakt een iPad een notebook

ClamCase heeft de lancering van de verbeterde iPad Air 2 Keyboard Case aangekondigd, die de gebruikerservaringen met je iPad sterk zal verbeteren en een grote impuls zal geven. Het product is aantrekkelijk voor iedere iPad bezitter, of je je device nu gebruikt voor school, voor je werk of voor thuis. Wij bespreken hier deze prachtige case, die van je iPad een notebook maakt en je productiviteit een flinke boost geeft.

Clam-case-maakt-een-iPad-een-notebook3

Met ingebouwd keyboard en scharnierfunctie

De ClamCase Pro is een behuizing voor je iPad Air 2, voorzien van een compact ingebouwd toetsenbord. Hiermee is het mogelijk om je iPad te bedienen met fysieke knoppen. Dankzij dit keyboard kun je efficiënt typen en maak je minder fouten. Dit vergroot uiteraard je productiviteit als je onderweg bent. Met het 360 graden scharnier kun je vanuit elke gewenste hoek genieten van je favoriete films, spelletjes en apps en je device handsfree bedienen.

De ClamCase is verkrijgbaar met een afwerking in aluminium en polycarbonaat. Deze Keyboard Case zal ook beschikbaar komen als Special Edition Gold model, geschikt voor de iPad Air 2 met exclusieve goudafwerking. Verder is er ook een versie voor de iPad Mini 3 aangekondigd, voor de liefhebber van een kleiner en lichter apparaat.

Clam-case-maakt-een-iPad-een-notebook2

ClamCase voor je iPad: eigenschappen en pluspunten

Hier volgen enkele details en positieve punten van de ClamCase:

  • De ClamCase Pro met ingebouwd toetsenbord is geschikt voor iPad Air 2
  • Er komt ook een ClamCase voor de iPad Mini 3
  • Eenvoudig in de behuizing vast te klikken en te verwijderen
  • Materiaal: behuizing van duurzaam en stevig aluminium en polycarbonaat
  • Ook beschikbaar in een Gouden Editie voor de iPad Air 2 Goud
  • Met gepatenteerde 360 graden scharnierfunctie
  • De verbeterde batterij zorgt ervoor dat je device maandenlang werkt na het opladen
  • Het keyboard wordt in enkele seconden gesynchroniseerd

Multifunctioneel product voor een nieuw tijdperk

ClamCase spreekt van een nieuw tijdperk dat begonnen is met dit veelzijdige product. Mobiliteit en efficiëntie staan centraal bij dit ontwerp. Niet alleen producent ClamCase zelf is enthousiast, de Keyboard Case heeft al meerdere prijzen gewonnen vanwege het veelzijdige ontwerp en de prachtige afwerking. De prijs van deze nieuwe all-round ClamCase voor de iPad Air 2 zal vast niet goedkoop zijn. Maar hiermee tover je wel je iPad eenvoudig om tot een laptop.
ClamCase Pro iPad Case With Bluetooth Keyboard - Use iPad as Tablet, Laptop, Stand

Website leverancier