Gadgets

Quell & Co iPhone 6 spool dockingstation

Een warm, kalm en eigentijds ontwerp met een Scandinavische touch: met de Spool Dock heb je niet alleen een handig dock voor je iPhone, maar ook een geraffineerd item voor je interieur, gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. We bekijken hier het prachtige designdock van Quell & Co.

Pak met één hand je iPhone

Dit laadstation is gemaakt van duurzaam hardhout bedekt met merinowol en heeft een zware metalen voet. Er bevinden zich microzuignapjes onder de zware basis zodat je moeiteloos met één hand je iPhone kunt neerzetten en pakken. Als je de houten spoel optilt van de metalen basis, is het mogelijk om de Lightning kabel erdoorheen te halen.
Quell & Company probeert eenvoud aan te brengen in onze rommelige wereld door het creëren van weldoordachte ontwerpen voor onze devices. Dankzij het oprolsysteem van de Spool Dock rol je de kabel makkelijk op en uit en blijft het ongebruikte deel onzichtbaar onder het dock. De Spool is uitgevoerd met een witte of zwarte voet.

Quell&Co-iPhone6-spool-dockingstation-01

Quell & Co iPhone 6 Spool docking station: eigenschappen en pluspunten

We geven je hier de specificaties van het product:

  • iPhone dock voor het neerzetten en laden van je iPhone
  • Geschikt voor: iPhone 6, 6 plus, 5, 5s en 5c (met of zonder Apple case van verschillende afmetingen)
  • Ook geschikt voor: iPad mini en 5e generatie iPod touch
  • Voor een iPhone met een case kan de opbergruimte vergroot worden door de steunbalkjes te draaien, zodat een grotere tussenruimte ontstaat
  • Materiaal: witte eik (Amerikaans hardhout) en merino-wolvilt
  • Met een zware metalen voet met zuignapjes
  • Vervaardigd in de Verenigde Staten
  • Inclusief luxe verpakking
  • Het dock wordt geleverd zonder Lightning kabel
  • Keuze uit de kleuren: White and Maple (wit/esdoorn) en Black and Walnut (zwart/walnoot)

Functioneel en decoratief

Dit item is een prachtig cadeau voor wie glas en staal iets te kil vindt en houdt van een individuele en persoonlijke stijl. Alle onderdelen van het dock, tot de verpakking aan toe, stralen bovendien een Scandinavische sfeer en kwaliteit uit. Dit docking station van Quell & Co is helaas niet goedkoop, de prijs ligt namelijk rond de 60 euro en er wordt geen kabel meegeleverd. Desalniettemin heb je – als de materialen en het ontwerp passen bij je smaak – met dit houten dock een subliem product. Dat een wel heel slimme oplossing biedt voor een rommelig bureau.

Website leverancier