Gadgets iPhone hoesjes

Typo2 hoesje met toetsenbord voor iPhone 6

Er is nu ook een Typo toetsenbord uitgekomen voor de iPhone 6. Het doel van de makers was om een keyboard te ontwerpen dat zo min mogelijk extra lengte en dikte zou toevoegen aan je telefoon. Met deze Typo2 voor de iPhone 6 geniet je van een goede bescherming van je device en een ongeëvenaarde type-ervaring. Lees hier meer over dit unieke product van het Amerikaanse Typo Keyboards.

Lichtgewicht case ontworpen in de Verenigde Staten

‘Typo’ betekent typefout.

Typo2-hoesje-met-toetsenbord-voor-iPhone6-zijkant

Deze Typo2 keyboard case – die je op je iPhone klikt – is ontworpen om typefouten zoveel mogelijk te vermijden. Voor dit lichtgewicht hoesje is gebruik gemaakt van de gepatenteerde TYPOTouch toetsenbord technologie en van een van de kleinste Lithium-ion batterijen ter wereld, die slechts 1 mm dik is. De hardware en software voor de Typo2 zijn ontworpen en ontwikkeld in Californië en Utah. In China vindt de productie en assemblage plaats. Hiervoor is een bedrijf verantwoordelijk dat een van de oudste en meest gerespecteerde toetsenbordfabrikanten ter wereld is. Het resultaat is dus een hoesje van een betrouwbare kwaliteit.

Typo2 hoesje met toetsenbord voor iPhone 6: eigenschappen en pluspunten

Je kunt hier de specificaties van dit product vinden:

  • Hoesje met fysiek toetsenbord voor de iPhone
  • Geschikt voor: iPhone 6
  • Er is ook een model verkrijgbaar voor: iPhone 5/5s
  • Ontworpen in Californië en Utah (Verenigde Staten) en geproduceerd in China
  • Na zeven tot tien dagen is het nodig om de Typo2 op te laden
  • Met deze case is de Touch ID niet te gebruiken
  • Alle iPhone aansluitingen en knoppen zijn gewoon toegankelijk
  • De Typo2 is beschikbaar in de kleur zwart

Typo2-hoesje-met-toetsenbord-voor-iPhone6-achter

Touch ID wordt geblokkeerd door het toetsenbord

Dit Typo2 hoesje vormt een prima oplossing voor wie graag een fysiek toetsenbord wil hebben voor zijn iPhone 6. Een nadeel is dat met dit hoesje de Touch ID mogelijkheden niet meer te gebruiken zijn. De prijs bedraagt ruim 81 euro. Heb je een iPhone 6 Plus waar je een toetsenbord voor zoekt? Typo is er helaas nog niet in geslaagd om ook een versie voor de iPhone 6 Plus te ontwerpen, maar dit ontwerp wordt midden 2015 verwacht.

Website leverancier