iPad hoesjes

Bas & Lokes – Judas leren iPhone 6 hoesje

Met dit luxe iPhone hoesje met prachtige looks doe je jezelf of een ander vast veel plezier. Ook je telefoon zal zich meteen helemaal thuisvoelen in deze op maat gemaakte sleeve van premium leer. We bespreken hier de Judas leren iPhone 6 sleeve, gemaakt in het zonnige Sydney…

Robuust iPhone hoesje met voorvak

Het gaat hier om een hoesje met de perfecte dikte, dat je telefoon uitstekend beschermt.

Bas-Lokes-Judas-leren-iPhone6-hoesje-detail2

Het is met de hand gestikt met een gewaxte bruine draad van linnen. Het leer is rundleer van de beste kwaliteit, uitgevoerd in de kleur zadelbruin. Het heeft een prachtig pull up effect, wat te zien is aan de variatie in lichte en donkere kleuren. Het voorvak biedt plaats aan je ID-kaart, briefjes of je OV-abonnement. Bas en Lokes is een creatief team dat bestaat uit twee jonge vrouwen en een puppy, die in hun atelier in Sydney de mooiste horlogebandjes en accessoires maken. Bas is een Amerikaanse met een passie voor leren handwerk. Lokes is een charmante Australische met goede design-ideeën en gevoel voor business. Vrienden springen bij op drukke dagen waarop er veel bestellingen verzonden moeten worden.

Bas & Lokes – Judas leren iPhone 6 hoesje: eigenschappen en pluspunten

Lees hier meer over de kenmerken van deze sleeve:

  • Insteekhoesje van leer voor de iPhone
  • Geschikt voor: iPhone 6
  • Ook verkrijgbaar voor: iPhone 6 Plus, iPhone 5S
  • Materiaal: Amerikaans pull up rundleer
  • Aan de voorzijde voorzien van een insteekvak voor je ID-bewijs, bonnetjes of een pasje
  • Met de hand gemaakt in Sydney, Australië
  • Met het Bas & Lokes logo
  • In een kleine oplage gemaakt
  • Kleur: Saddle Tan (zadelbruin)

Bas-Lokes-Judas-leren-iPhone6-hoesje-detail

Gemaakt door echte liefhebbers

Bas en Lokes hebben een grote liefde voor handgemaakte leren producten. Ieder product is dan ook met veel oog voor detail gemaakt. Ze hebben inmiddels een grote groep ware Bas & Lokes fans. Ook verzamelaars zijn dol op de exclusieve items, die in kleine oplagen worden gemaakt. De prijs voor de Judas iPhone sleeve is ruim 73 euro. Een behoorlijk bedrag, maar je krijgt er een hoesje voor dat een flink stuk boven het maaiveld uitsteekt.

Website leverancier