iPad hoesjes

Grovemade houten iPad hoes

Er zijn veel iPad hoezen van echt leer, maar een design iPad hoes van hout komt minder vaak voor. Het Amerikaanse Groovemade vervaardigt met de hand de mooiste houten sleeves, zoals de iPad hoes van esdoorn- of walnoothout die we hier bespreken. Dit product is een echte eyecatcher vanwege zijn exclusieve vormgeving en elegante eenvoud. Van dit milieuvriendelijke product is ook de prijs vriendelijk…

Grovemade-iPad-houten-hoes1

Uniek ontwerp, hoogwaardige materialen

De case van houtfineer is voorzien van geometrische contouren. Het product heeft een voering van eersteklas kwaliteit wol afkomstig uit Duitsland. Met een trekbandje van leer en messing kun je je device eenvoudig uit de houten sleeve verwijderen. De organische voering beschermt je iPad tegen stoten en krassen wanneer je onderweg bent.
Het hout is in het Groovemade atelier in Portland door creatieve vaklieden met de hand geschuurd en geolied, zodat het soepel aanvoelt. Er wordt met groot vakmanschap, maar ook zoveel mogelijk milieuvriendelijk gewerkt. Zo gebruikt men alleen natuurlijke olie. De wollen voering is buitengewoon duurzaam. Je kunt kiezen uit twee natuurlijke houtsoorten: maple (Amerikaans esdoorn hardhout) of Oregon zwarte walnoot.

Grovemade houten iPad hoes: eigenschappen en pluspunten

Voor deze stijlvolle houten iPad sleeve kunnen we de volgende details noteren:

  • Geschikt voor iPad Air, iPad Mini, iPad Mini met Retina Display en 13 inch MacBook Air
  • Handgemaakt van natuurlijk hout in Portland, Oregon (Verenigde Staten)
  • De hoes is verkrijgbaar in twee soorten hout: esdoorn hardhout of Oregon zwarte walnoot
  • Met een goede kwaliteit voering van Duitse wol
  • Met een handig trekbandje van leer en messing, zodat je je iPad eenvoudig uit de hoes kunt halen

Prachtig tot in de kleinste details

Dit product is zeer duurzaam en tot in de puntjes mooi afgewerkt. Je iPad is perfect beschermd door de voering en het trekbandje waarmee je de iPad kunt uitnemen vormt een mooi detail. De prijs van dit designproduct ligt rond de €70. Voor een beschermcase van zo’n hoge kwaliteit en met een uniek ontwerp valt dat reuze mee. En wat ook niet onbelangrijk is: je draagt bij aan een schoner milieu met een ecologisch verantwoord product.

Website leverancier