iPad hoesjes

Jill-e design Dominick luxe leren iPad hoes

Voor wie van functionaliteit en tijdloze fashion houdt: de Dominick 10 inch iPad hoes met standaard. Deze sleeve is gemaakt van premium leer en biedt 360 graden bescherming aan je iPad of 10 inch tablet. Een slim en stijlvol ontwerp voorzien van een standaard, zodat je je iPad neer kunt zetten. Niet voor niets luidt het motto van Jill-e Designs: ‘Fashion on the outside, function on the inside’.

Gemaakt voor de veeleisende klant

De buitenkant van deze hoes is gemaakt van leer uit Colombia van de beste kwaliteit. De tablet sleeve is gevoerd en biedt een complete bescherming aan je iPad. Bij de hoes hoort een standaard, zodat je je tablet kunt neerzetten. Deze tablet standaard wordt opgeborgen in het voorvak. De leren buitenkant van de hoes is duurzaam en veeg je gemakkelijk schoon met een vochtige doek.
Jill-e Designs maakt van oorsprong cameratassen voor veeleisende klanten. Ook in het produceren van hoogwaardige hoezen voor mobiele devices is het bedrijf nu succesvol. Kwaliteit is het belangrijkste uitgangspunt, wat blijkt uit de materiaalkeuze, het vakmanschap en de goede klantenservice. Het ontwerpteam bestaat uit professionele designers, maar soms vormen ook de ideeën van gebruikers een inspiratiebron.

Jill-e-Design-Dominick-luxe-leren-iPad-hoes-zwart

Jill-e Designs Dominick luxe leren iPad hoes: eigenschappen en pluspunten

We geven hier een overzicht van de specificaties van deze iPad sleeve:

  • Hoes met aparte standaard
  • Voor alle 10 inch tablets, zoals de iPad en tablets van vergelijkbare grootte
  • Buitenkant: Colombiaans leer van topkwaliteit
  • De standaard berg je op in het voorvak van de hoes
  • Met ritssluiting
  • Je iPad en de standaard zijn gemakkelijk toegankelijk
  • Met het Jill-e Designs logo
  • Verkrijgbaar in de kleuren: Tan (lichtbruin) en Brown (donkerbruin)

Voor het mobiele, digitale leven

Jill-e Designs maakt tijdloze klassiekers, maar wel met het oog op de toekomst en op de actuele trends en behoeften. Het bedrijf weet als geen ander dat onze digitale en mobiele apparaten ons dierbaar zijn. Met de Dominick Tablet Sleeve heb je de mogelijkheid om je iPad gemakkelijk mee te nemen en optimaal te beschermen, terwijl je er ook weer eenvoudig toegang toe hebt. De prijs voor deze exclusieve hoes komt op ruim 52 euro. Een fiks bedrag, maar kwaliteit heeft nu eenmaal een prijskaartje…

Website leverancier