iPad hoesjes

Ostfold iPad Air leer (bruin of zwart)

Ostfold iPad Air leer (bruin of zwart)

Koop je graag milieuvriendelijke producten van 100% Europese makelij? We bespreken hier de Ostfold 698 iPad hoes, gemaakt van wol en leer. De gebruikte materialen van eersteklas kwaliteit komen uit Duitsland en Italië en de hoes heeft een bijzonder ontwerp in vintage stijl. Dit product is van het merk Ostfold, dat staat voor prachtige designs waar je helemaal blij van wordt.

Ostfold-iPad-hoesje

Limited edition

Deze hoes biedt je iPad de perfecte bescherming tegen krassen en stoten. Het artikel is met veel zorg en vakmanschap gemaakt in Silezië. De materialen bestaan uit merinowol-vilt uit Duitsland en biologisch gelooid leer van hoge kwaliteit afkomstig uit Italië. Deze serie heeft een zeer beperkte oplage. Elk Ostfold model wordt geleverd met een kaart met datum, die is ondertekend door de handwerksman of -vrouw die de hoes gemaakt heeft.
De iPad hoes, die eenvoud en functionaliteit uitstraalt, is geschikt voor de iPad en iPad Air. De Franse ontwerpstudio Ostfold maakt hoezen van leer en wol voor diverse producten van Apple en Samsung. Een grote inspiratiebron voor het merk is het Scandinavische minimalisme uit de jaren vijftig en zestig. Behalve in de moderne technologie gelooft dit merk ook sterk in de traditionele manier van werken met potlood en papier. Die worden dan ook bijgeleverd, zodat je je beste ingevingen meteen kunt opschrijven.

Ostfold-iPad-hoesje-zwart

Ostfold iPad Air: eigenschappen en pluspunten

We geven je een overzicht van de kenmerken van deze leren iPad sleeve:

  • Geschikt voor iPad 2, iPad 3, iPad4, iPad Air en iPad Air 2
  • De hoes beschermt je iPad uitstekend tegen slijtage
  • Handgemaakt van biologisch gelooid Italiaans leer en natuurlijk wol-vilt uit Duitsland
  • Oplage: 400 stuks
  • Kleur van het leer: bruin of zwart
  • Kleur van het vilt: grijs
  • Met leren sluiting
  • Het leer aan de voorkant is zorgvuldig geperforeerd met 698 gaatjes
  • De Ostfold iPad Air wordt geleverd met een houten potlood uit Polen
  • Bevat ook een Kraft papieren opschrijfboek van 16 pagina’s

Degelijk ambachtswerk met creatieve uitstraling

Deze Ostfold 698 hoes kost circa €65 en is gemaakt door ambachtslieden die trots zijn op hun handwerk. De afwerking ziet er dan ook perfect uit. Je iPad is veilig opgeborgen in een hoes die jarenlang meegaat. Een authentieke look is bovendien verzekerd met dit handgemaakte product. En het opschrijfboek en het potlood? Die geven je vast de nodige creatieve inspiratie!

Website leverancier

Add Comment

Click here to post a comment