iPhone hoesjes

Apple iPhone Xs Silicone Back Cover

Apple iPhone Xs Silicone Back Cover

Wil je liever niet afdoen aan het slanke ontwerp van je iPhone Xs? Dit dunne siliconenhoesje beschermt je iPhone optimaal. De kunststof van dit Apple iPhone Xs hoesje heeft een hoge kwaliteit en zorgt voor een uitstekende grip. Leuk is dat je altijd een model naar je persoonlijke smaak kan vinden, want deze back cover is er in talloze kleuren. Van steengrijs tot rood en van zachtgeel tot oceaangroen. 

Mooi afgewerkt hoesje voor je Apple iPhone Xs
Dit iPhone accessoire is een back cover die de achterkant en zijkanten van je telefoon goed beschermt. Het hoesje heeft een buitenzijde van silicone en zit heel strak om de iPhone. Het voelt zacht aan en ligt comfortabel in de hand. Het model is voorzien van de nodige uitsparingen voor de knoppen, aansluitingen en de camera van je telefoon. 

Dit accessoire zorgt voor een optimale bescherming van je iPhone tegen vallen en stoten. Ook de binnenkant is mooi afgewerkt en voorzien van zachte microvezel. Deze Apple back cover is beschikbaar in maar liefst dertien kleuren, waaronder sprekende kleuren, zachte tinten en klassiek zwart, wit en grijs. 

Apple iPhone Xs hoesje: eigenschappen en pluspunten
Dit zijn de specificaties van het product: 
– Back cover geschikt voor de Apple iPhone Xs 
– Materiaal: silicone (buitenkant) en microvezel (binnenkant) 
– Biedt bescherming tegen stoten en vallen 
– Goede pasvorm, sluit goed aan 
– Ligt goed in de hand 
– Voorzien van uitsparingen 
– Het hoesje kan altijd blijven zitten, ook tijdens het draadloos opladen van je telefoon 
– Voorzien van het Apple logo 
– Verkrijgbaar in diverse kleuren: hibiscus, zachtgeel, oceaangroen, nectarine, horizonblauw, zwart, steengrijs, lavendelgrijs, rozenkwarts, middernachtblauw, wit, zwart en rood 
– Origineel accessoire van Apple

Siliconenhoesje dat je iPhone niet veel dikker maakt
Dit hoesje is zijn prijs van rond de 45 euro zeker waard. Het Apple iPhone Xs hoesje van silicone past namelijk perfect om je iPhone en zorgt ervoor dat deze mooi slank blijft. Het is een accessoire met een strak, eigentijds ontwerp. Ideaal voor wie het mooie design van zijn iPhone niet in de weg wil zitten. Bovendien blijven op het zijdezachte materiaal geen vingerafdrukken of vetvlekken achter. Dit hoesje biedt dus alle bescherming en comfort die je maar wenst.

Website leverancier