iPhone hoesjes

DodoCase iPhone6 en iPhone6+ leren hoesje

Een kwaliteitshoesje van canvas en leer met een tijdloze uitstraling: DODOCase staat voor het ontwerp van de Durables Wallet voor de iPhone 6/6 Plus. Het hoesje – met ruimte voor pasjes en geld – is gemaakt in San Francisco, dat bekend staat om zijn traditionele naaitechnieken. Het gewaxte canvas komt van een leverancier met generatielange ervaring.

Unieke constructie van drie lagen

Dit hoesje heeft een goede pasvorm, zodat je telefoon goed beschermd wordt en op zijn plek blijft zitten. De twee leren vakjes aan de onderzijde bieden ruimte voor pasjes en briefgeld.

DodoCase-iPhone6-en-iPhone6plus-leren-hoesje-detail2

Het gewaxte canvas komt van een leverancier die al sinds eeuwen expert is op dit gebied. Voor de details is gebruik gemaakt van het beste leer. De middelste laag bestaat uit gerecycled vilt. De derde laag is een katoenen voering die heel stijlvol oogt.

Dit telefoonhoesje is gemaakt door DODOCase, dat gevestigd is in San Francisco. Tot de laatste steek is aandacht besteed aan de details. De kleurcombinaties waaruit je kunt kiezen zijn Blauw (met rood interieur), Zwart (met olijfgroen interieur) en Lichtbruin (met oranje interieur). Dit ontwerp is beschikbaar voor zowel de iPhone 6 als voor de iPhone 6 Plus.

DodoCase-iPhone6-en-iPhone6plus-leren-hoesje-detail

DodoCase iPhone6 en iPhone6+ leren hoesje: eigenschappen en pluspunten

Hier vind je de details van dit hoesje op een rij:

  • Hoesje met portefeuille-functie uit de Durables Collectie
  • Geschikt voor: iPhone 6 of iPhone 6 Plus
  • Handgemaakt in San Francisco (Verenigde Staten)
  • Materiaal buitenkant: gewaxt canvas met accenten van zacht leer in mahoniekleur
  • Kleurige katoenen voering en een middenlaag van gerecycled vilt
  • Twee vakjes voor pasjes en briefgeld
  • Keuze uit de kleuren: Sage (lichtbruin), Midnight (zwart) en Navy (blauw)

Gelukkig huwelijk tussen traditie en technologie

Dit prachtige ontwerp wordt een verlengstuk van je persoonlijkheid en wordt mooier naarmate het ouder wordt. Het is bovenal een functioneel product, opgebouwd uit drie beschermende laagjes. Het leer aan de onderkant zorgt voor een goede grip. Voor de productie van deze iPhone case zijn traditionele, ambachtelijke technieken gebruikt die al honderden jaren geleden zijn ontstaan. Alleen van de beste materialen is gebruik gemaakt. De prijs valt dan best mee: die bedraagt ruim veertig euro.