iPhone hoesjes

Feld & Volk – Topaz / Graphite / Emeraude hout met goud

Met het trendsettende Feld & Volk kun je je iPhone een echte glamorous look geven! Het merk introduceert de Topaz, de Graphite en de Emeraude iPhone, waarvoor materialen als gestabiliseerd berkenhout, saffierglas en goud zijn gebruikt. Deze cases behoren tot de opvallende Wood collectie.
Feld & Volk is gevestigd in Moskou (Rusland). Het maakt met behulp van exclusieve materialen als diamant, goud en krokodillenleer luxe iPhones en iPads, die geleverd worden in prachtige cadeauverpakking. Met een paar honderd euro ben je er helaas niet, als je je deze Russische luxe wilt veroorloven. Je zult er dus diep voor in de buidel moeten tasten…

Unieke Wood collectie

De eerste iPhone uit de Wood collectie, de iPhone 6 Graphite, heeft een schitterende grijze kleur.

Feld & Volk detail

Ook het geanodiseerde frame is grijs gekleurd en de knoppen zijn verguld. De tweede uit de Wood serie is de iPhone 6 Topaz: geel van kleur, vanwege een combinatie van goud en kleurstof op hout. Zowel de knoppen als de zijkant zijn verguld. De warme kleur springt er helemaal uit en doet denken aan zonlicht. Nummer drie, de iPhone 6 Emeraude, is niet te missen vanwege zijn prachtige, diepgroene smaragdkleur en heeft net als de Topaz vergulde zijkanten.

Het achterpaneel van deze cases is gemaakt van Karelische berk van een bijzondere klasse. Het hout is maandenlang met de hand behandeld en is bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen. Omdat het om natuurlijk hout gaat, laat elk ontwerp een unieke houtstructuur zien, met natuurlijke patronen. De knoppen zijn verguld met 24 K goud. Het Apple logo licht op wanneer je device aangaat. Het logo is gemaakt van saffierglas, dat gecertificeerd is door toonaangevende laboratoria.

Feld & Volk Topaz/Graphite/Emeraude hout met goud: eigenschappen en pluspunten

We geven hier een opsomming van de productkenmerken:

 • iPhone 6 van hout met goud, in drie uitvoeringen
 • Topaz (geel met vergulde rand), Graphite (grijs met grijze rand) en Emeraude (groen met vergulde rand)
 • Achterpaneel: natuurlijk hout (Karelische berk)
 • Knoppen van 24 K goud
 • Apple logo van gecertificeerd saffierglas
 • Gemaakt in Rusland
 • Gepersonaliseerde uitvoeringen zijn mogelijk
 • Gewicht: 131.1 gram
 • Geheugen: 128 GB
 • Je hebt een tot twee jaar garantie van Feld & Volk
 • Wordt geleverd in een houten cadeauverpakking, handgemaakt in de eigen fabriek

Feld & Volk detail logo

Een topper voor de happy few

Je zult vast veel bewonderende blikken trekken met een van de superexclusieve iPhones uit de Wood serie. Te meer omdat niet iedereen hiermee zal kunnen rondlopen. De prijs is namelijk lang niet voor iedereen weggelegd, die bedraagt bijna 4000 euro… Voor dit bedrag is je iPhone perfect beschermd tegen temperatuurwisselingen en vocht en scoort deze optimaal op het ergonomische vlak.
Ook goed om te weten: je kunt als het gaat om de materiaalkeuze zelfs je persoonlijke wensen laten uitvoeren. Feld & Volk haalt voor zijn creaties de iPhone helemaal uit elkaar en werkt met unieke externe onderdelen. Het geeft een garantie van een tot twee jaar op zijn iPhones.

Website leverancier