iPhone hoesjes

FŪZ Designs Felt Case voor iPhone 6 / plus

Prachtig om te zien, verbazingwekkend dun en beschermend op een manier die zijn gelijken niet kent. We hebben het hier over het eerste hoesje van vilt voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus: de Felt Case van FŪZ Designs. Het vilt zorgt niet alleen voor een originele look, maar maakt ook dat het hoesje aangenaam in de hand ligt.

Slank hoesje van urethaan en vilt

De case heeft een beschermende binnenlaag van thermoplastisch urethaan, waardoor het hoesje sterk en stevig is.

Fuz-designs-Felt-Case-voor-iPhone6-3

De binnenlaag is verpakt in eersteklas vilt, dat met grote precisie is gesneden. Met een dikte van minder dan 2 millimeter is de case ontworpen om het slanke profiel van de iPhone 6 aan te vullen en niet te overweldigen. Mocht je telefoon vallen, dan wordt deze goed beschermd door het hoesje.
David Gengler en Cameron Gibbs zijn de belangrijke krachten achter FŪZ Designs uit Utah, dat accessoires voor de iPhone maakt. Het gebruik van vilt voor dit Felt hoesje zorgt voor een fraaie stijl. Vilt is bovendien schokabsorberend en wordt vanwege deze kwaliteit in veel industriële toepassingen gebruikt. De producten van FŪZ hebben al veel prijzen op het gebied van ontwerp en techniek ontvangen.

Fuz-designs-Felt-Case-voor-iPhone6-2

FŪZ Designs Felt Case voor iPhone 6/Plus: eigenschappen en pluspunten

Je vindt hier de bijzondere eigenschappen van dit product:

  • Dun iPhone hoesje van vilt
  • Beschikbaar voor: iPhone 6 en iPhone 6 Plus
  • Dikte: minder dan 2 millimeter
  • Het hoesje beschermt je telefoon wanneer deze valt
  • Gemaakt van premium materialen
  • De binnenste laag is van thermoplastisch urethaan (plastic)
  • De binnenlaag is bedekt met vilt, dat met grote precisie gesneden is
  • Kleur van het vilt: grijs
  • Met het FŪZ logo in de kleur turquoise

Fuz-designs-Felt-Case-voor-iPhone6-4

Vernieuwende stijl

De stijl en functie van de iPhone hebben zich steeds verder ontwikkeld. FŪZ vond het daarom hoogste tijd voor een hoesje in nieuwe stijl. Deze hippe Felt Case is verkrijgbaar voor ongeveer 27 euro in de iPhone 6 uitvoering. Een iPhone 6 Plus hoesje kost je ruim 32 euro. Het vilt voelt prettig aan in de hand en beschermt je telefoon tegen schokken.
Als je van extravagante kleuren of ontwerpen houdt waarmee je graag de aandacht wilt trekken, dan ben je bij FŪZ aan het verkeerde adres. Het vilten hoesje valt eerder op door zijn eenvoud en bescheiden kleur. Een geweldig item dus voor wie houdt van een ingetogen, maar krachtige stijl…

Website leverancier