iPhone hoesjes

Joli iPhone 6 leren hoesje

Zoek je een hoesje voor je iPhone 6 dat perfect past en ben je dol op soepel Italiaans leer van premium kwaliteit? Joli Orginals maakt met de hand prachtige exemplaren in een Amsterdamse studio. Door het gebruik van volnerf gewaxt leer en een felgekleurde voering is iedere Sleeve uniek. Een mooie eyecatcher dus… We bespreken de kenmerken en voordelen van dit product van Hollandse bodem.

Joli-iPhone6-leren-hoesje-detail
Van designers en makers Jolien & Harold

Het iPhone 6 hoesje is gemaakt van luxe volnerfleer dat gewaxt is. Door de oneffen textuur is elke hoes uniek. Het leer heeft een schitterende, levende uitstraling en wordt mooier naarmate het ouder wordt. Voor de voering is 100% natuurlijk wol-vilt gebruikt. De sleeve is gestikt met een bijzonder sterke draad, die ook bij het vastnaaien van parachutes wordt gebruikt.
In het centrum van Amsterdam is sinds 2009 het bedrijf Joli Originals gevestigd. Het koppel Jolien en Harold komt uit de wereld van kunst en design en ontwerpt producten die ze zelf graag zouden willen hebben. De hoesjes worden door dit stel persoonlijk van het begin tot het eind gemaakt en zijn altijd vervaardigd van het fijnste Italiaanse leer en van Hollands wol-vilt. De contrasterende kleuren voor de voering en de superstevige stiksels zijn hun handelsmerk.

Joli-iPhone6-leren-hoesje-detail2

Joli iPhone 6 leren hoesje: eigenschappen en pluspunten

Hier vind je de unieke kenmerken van deze smoothe iPhone case van leer:

  • Perfecte pasvorm voor de iPhone 6
  • Beschermt tegen vuil, stoten en krassen
  • Waterafstotend, maar mag uiteraard niet kletsnat worden
  • Handgemaakt in Amsterdam door Jolien en Harold
  • Materialen: volnerf leer uit Italië (gewaxt); vilt uit Nederland
  • Het leer is verkrijgbaar in verschillende tinten, ook in zwart
  • Diverse kleuren voor de voering zijn mogelijk, zoals roze, turquoise en rood
  • Eenvoudig te onderhouden

Persoonlijke touch

De basis voor het bedrijf Joli is het maken van producten die beter zijn dan wat al er te krijgen is. Het leer komt uit Italië, waar het door kenners is geselecteerd. Het vilt hoeft geen lange reis te maken, want dat komt gewoon uit eigen land. Heb je een Joli hoesje aangeschaft, dan kan dit in het begin iets te strak zijn. Na gebruik gaat het precies passen. De producten worden niet alleen door Jolien en Harold zelf voor je gemaakt in je favoriete kleurcombinatie, ze hebben ook vaak persoonlijk contact met de klanten tijdens het bestelproces.

Website leverancier