iPhone hoesjes

JooJoobs iPhone 5 portemonnee

Een kostbare schat: de ontwerper van deze case garandeert je dat je zijn product als zodanig zult beschouwen en zult blijven koesteren. Het gaat hier om de leren iPhone 5 Wallet Case. Een heel cool hoesje van het merk JooJoobs, dat je ook nog eens kunt laten personaliseren. We bespreken hier de eigenschappen van dit portefeuillehoesje en de creatieve makers ervan.

JooJoobsiPhone5-portemonnee-detail2

Karaktervol en gemaakt met prachtig vakmanschap

Joojoobs presenteert met trots deze Wallet Case, die met de hand is gemaakt van verouderd leer. Voor een ongeëvenaard zacht en landelijk gevoel. De case heeft drie sleuven voor bankpasjes of creditcards. Verder zijn er nog drie sleeves: één voor je iPhone, één voor briefgeld en nog één voor diverse items, zoals bonnetjes of notities. Briefgeld kan alleen opgeborgen worden als het opgevouwen is.
JooJoobs vervaardigt lederwaren en cadeaus voor hem en haar en gebruikt hiervoor de beste koeienhuiden. Het is een familiebedrijf bestaande uit vader en kinderen, dat elk leren product kan maken dat men zich maar kan wensen. Het is ook mogelijk om je case te laten personaliseren met je initialen, een logo of een afbeelding. Het geselecteerde leer is heel duurzaam en wordt mooier naarmate het ouder wordt.

JooJoobsiPhone5-portemonnee-detail1

JooJoobs iPhone 5 portemonnee: kenmerken en pluspunten

De unieke eigenschappen van deze case luiden als volgt:

  • Handgemaakt leren hoesje met portemonnee-functie
  • Biedt bescherming aan de iPhone 5
  • Materiaal: verouderd volnerfleer van de beste kwaliteit
  • Beschikt over drie vakjes voor bankpasjes
  • Ook nog drie sleeves: voor je telefoon, voor briefgeld en voor diverse items, zoals notities
  • Optie om je iPhone case te laten personaliseren
  • Origineel ontwerp van JooJoobs
  • Zeer geschikt als cadeau

Gemaakt met een vleugje magie

Het creatieve, ambachtelijke bedrijf JooJoobs omschrijft zichzelf als een gepassioneerd team van ‘elfjes’, die handgemaakte accessoires maken en hiermee een glimlach op het gezicht van de klanten toveren. De prijs voor dit leren Wallet hoesje is ruim 31 euro. Daar word je dus nog blijer van! Je hebt hiervoor een prachtig cadeau voor hem of haar, dat naar wens ook nog voorzien kan worden van een persoonlijke touch.

Website leverancier