iPhone hoesjes

Moleskine iPhone 5/5S leren hoesje

Onze eigen Vincent van Gogh, maar ook bekende auteurs als Ernest Hemingway gebruikten in hun tijd opschrijfboekjes van een zware kwaliteit met een elastische sluiting. Sinds 1997 is het merk Moleskine opgericht, dat dezelfde traditionele boekjes maakt voor een groot publiek. De Italiaanse onderneming heeft tegenwoordig zelfs een multifunctioneel ontwerp voor zowel je opschrijfboek als je iPhone. Analoge en digitale wereld breng je zo samen, in het Moleskine iPhone 5 hoesje dat uitgevoerd is met een suède binnenkant.

Moleskine-iPhone5-leren-hoesje2

Populair over de hele wereld

Dit hoesje is ontworpen voor de iPhone 5 en 5S en heeft een harde cover. Het beschikt over een gewatteerde suède voering. Het rubberen frame houdt je iPhone goed op zijn plek. In de multifunctionele, slanke vakjes kun je een pasje, visitekaartje of bonnetje opbergen. Je sluit de case met een elastische sluiting. In het hoesje kun je ook een Moleskine XS Volant opschrijfboek kwijt, dat niet inbegrepen is.

Moleskine heeft zijn hoofdkantoor in Milaan en heeft vestigingen over de hele wereld, van Amerika tot Shanghai en van Duitsland tot Singapore. Het bedrijf maakt opschrijfboekjes en accessoires voor tablets en smartphones. De gadgets zijn van een uitstekende kwaliteit en worden uitgevoerd in zowel standaard als trendy kleuren. Mooi is de functionele en tijdloze uitstraling van de accessoires.

Moleskine-iPhone5-leren-hoesje3

Moleskine iPhone 5/5S hoesje: eigenschappen en pluspunten

We zetten hier de kenmerken van dit product op een rij:

  • Hoesje voor de iPhone en voor het Moleskine XS Volant opschrijfboekje
  • De harde cover beschermt je iPhone 5/5S
  • Materiaal: suède voering; de houder voor je smartphone is van rubber
  • Voorzien van een elastische sluiting
  • Met multifunctionele vakjes
  • Afmetingen: 13,2 x 7,5 x 1,8 cm
  • Keuze uit de kleuren Black (zwart) en Khaki Beige (kaki beige)
  • Het Moleskine opschrijfboekje is niet inbegrepen

 

Klassiek hoesje voor creatieve geesten

Heel wat Moleskine boekjes zijn de afgelopen twee eeuwen het begin geweest van ideeën of schetsen voor bekende boeken en schilderijen. Zo was bijvoorbeeld Picasso een bekende liefhebber. Voor de ‘moderne nomade’ die leeft in de huidige digitale wereld biedt Moleskine een stijlvolle oplossing om zowel je schrijfmateriaal als je telefoon in één hoesje op te bergen en te beschermen.

De prijs van de Moleskine Smartphone Cover ligt rond de 34 euro. Voor dit geld kun je de creatieve professional, die waardering heeft voor een legendarisch ontwerp, een groot plezier doen. Zo heb je je telefoon, maar ook je ideeën, invallen en belangrijke zaken die je wilt onthouden bij elkaar in een luxe omslag…

Website leverancier