iPhone hoesjes

Nodus iPhone 6 en iPhone 6 plus wallet leren hoesje

Je wilt je iPhone graag beschermen met een hoesje, maar veel modellen zijn lang niet altijd even mooi en praktisch. We bespreken hier een nieuwe oplossing: de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus cases uit de Nodus Collectie. Ze beschermen je device met een compacte omslag van leer die een prachtige eenvoud uitstraalt. Bovendien kun je dankzij een nieuwe technologie je telefoon in een oogwenk pakken of opbergen. Daarnaast hebben de hoesjes ook een portefeuille-functie.

Nodus-iPhone6-wallet-leren-hoesje1

Micro-Suction technologie

De Access Case van Nodus maakt gebruik van Micro-Suction technologie om de hoes vast te zetten aan de telefoon. Je bevestigt twee Micro-Suction pads – met miljoenen kleine zuignapjes – aan de binnenkant van de case. Hiermee creëer je een vacuüm, zodat je telefoon veilig blijft zitten. Binnen enkele seconden kun je je iPhone bevestigen of verwijderen. Onhandige plastic clips of behuizingen zijn op die manier niet meer nodig.
Binnenin de Nodus case bevindt zich links een leren sleeve, die je de stijlvolle mogelijkheid geeft om je bankpasjes, briefgeld of bonnetjes op te bergen. De iPhone 6 case en de iPhone 6 Plus case zijn er in de kleuren bruin en zwart. Je hebt bij de iPhone 6 beschermhoes ook nog de twee opties Portfolio Style en Flip Down Style.

Nodus-iPhone6-wallet-leren-hoesje2

Nodus iPhone 6 en iPhone 6 Plus wallet leren hoesje: eigenschappen en voordelen

Lees meer over de kenmerken van de iPhone hoesjes van Nodus:

  • Access Case voor iPhone 6 (4.7 inch)
  • Access Case voor iPhone 6 Plus (5.5 inch)
  • Bij de iPhone 6 case heb je de keuze uit Portfolio Style of Flip Style
  • De case houdt je iPhone op zijn plek door middel van Micro-Suction
  • Buitenkant: luxe cover van volnerf Italiaans leer
  • Binnenkant: zachte, luxe voering van microfiber
  • Kleur van het leer: kastanje (bruin) of ebben (zwart)
  • Wallet-functie aan de binnenkant: één leren sleeve voor het opbergen van meerdere pasjes en briefgeld
  • Na verloop van tijd reinig je de Micro-Suction pads met een vochtige doek, zodat de werking optimaal blijft

Slim en smaakvol

Houd je van subtiele eenvoud en functionaliteit, dan zijn deze cases van Nodus iets voor jou. Het tijdloze leer is smaakvol en de cases zijn met vakmanschap gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Dankzij de Micro-Suction pads is je iPhone altijd veilig opgeborgen, terwijl je meteen toegang hebt tot je telefoon. Een slimme oplossing verpakt in een stijlvol design!

Website leverancier