iPhone hoesjes

Otterbox Screenprotector (makkelijk zelf plaatsen)

Otterbox Screenprotector (makkelijk zelf plaatsen)Voor je kostbare iPhone is een goede bescherming geen overbodige luxe, toch? Deze Apple schermbeveiliging van gehard glas is binnen enkele minuten aan te brengen met de bijgeleverde mal en zit hierdoor altijd goed. We bespreken hier de OtterBox screenprotector. 

Apple screenprotector die je scherm beschermt en vingerafdrukvrij houdt
Dit ultradunne laagje glas versterkt je iPhone scherm en is bestand tegen krassen. Daarnaast zorgt de schermbeschermer ervoor dat je scherm opvallend schoon en helder blijft, omdat het glas ook bestand is tegen vingerafdrukken. Met het kunststof sjabloon dat is meegeleverd kan je deze screenprotector gemakkelijk zelf op je touchscreen plaatsen. De instructies om eerst je scherm schoon te maken en daarna het beschermlaagje aan te brengen zijn eenvoudig op te volgen. 

Als je na de reiniging met het meegeleverde doekje de screenprotector hebt aangebracht, ziet je iPhone er gloednieuw uit. Alsof je ‘m net gekocht hebt. Het stevige laagje beschermt je scherm tegen versplintering en verbrijzeling. De oorspronkelijke weergavekwaliteit en het heldere beeld van je iPhone blijven na het aanbrengen van de screenprotector bewaard. Bovendien verandert er niets aan de reactiesnelheid. 

OtterBox screenprotector: eigenschappen en pluspunten
Dit zijn de kenmerken van de Apple schermbeveiliging van OtterBox: 
– Geschikt voor de Apple iPhone X/Xs, ook verkrijgbaar voor andere iPhone types 
– Materiaal: de screenprotector is gemaakt van gehard glas 
– Vingerafdrukbestendig, dus het product houdt je scherm kristalhelder 
– Dankzij het meegeleverde sjabloon en de instructies is de screenprotector gemakkelijk aan te brengen 
– Zit altijd goed 
– Je touchscreen is beschermd tegen krassen en blijft schoon 
– Geen effect op de weergavekwaliteit en reactiesnelheid 
– Kleur van het beschermlaagje: doorzichtig 

Luxe beveiliging van je iPhone scherm 
Deze beschermer is niet heel goedkoop, maar biedt de gewenste bescherming bij valpartijen en krassen. Je kan bovendien zonder problemen het laagje weer opnieuw aanbrengen als er vuil tussen is gekomen. Een tweede pluspunt is dat de screenprotector het lichaamsvet niet vasthoudt. Je scherm blijft hierdoor mooi schoon en helder. Deze Apple screenprotector is dus ideaal voor wie prijs stelt op een goede bescherming én een scherp beeld. Je kan de luxe schermbeschermer van OtterBox aanschaffen voor ongeveer 25 euro.

Website leverancier