iPhone hoesjes

Pad&Quill Luxe iPhone6 hoesje van leer en hout

‘Een iPhone case die Hemingway mooi zou hebben gevonden’. Door de sluiting met elastiek doet dit telefoonhoesje denken aan de klassieke opschrijfboekjes van schrijver Ernest Hemingway. Deze uitspraak van de New York Times vat bovendien goed de essentiële stijl en het vakmanschap samen van het Little Pocket Book van Pad&Quill. Wij bespreken hier dit exclusieve designhoesje voor de iPhone 6, dat ruimte biedt voor bijna de hele inhoud van je portemonnee.

Pad-Quill-Luxe-iPhone6-hoesje-van-leer-en-hout-4
Als je alleen genoegen neemt met het beste

De vormgeving van het houten frame aan de binnenkant is aangepast aan de iPhone 6 en biedt een stevige bescherming, zoals bij alle cases van Pad&Quill het geval is. Het robuuste Amerikaanse ossenleer draagt heerlijk en biedt ruimte voor je ID-bewijs en meerdere pasjes. De opbergmogelijkheden van dit hoesje zijn uitgebreid: het heeft één transparant venster voor je ID-bewijs, drie sleuven voor bankpasjes of creditcards en extra ruimte voor briefgeld.
Pad&Quill is het bedrijf van het echtpaar Brian en Kari uit Minnesota. Het merk hecht er veel belang aan dat de tassen en hoesjes grotendeels met de hand worden gemaakt door gepassioneerde vaklieden. Ook innovatie en functionaliteit vinden de makers van dit merk belangrijk. Ze nemen geen genoegen met ‘goed’, maar gaan alleen voor excellente ontwerpen en hebben bij de productie oog voor het milieu.

Pad-Quill-Luxe-iPhone6-hoesje-van-leer-en-hout-2
Pad&Quill iPhone 6 hoesje in leer/hout: eigenschappen en pluspunten

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste kenmerken van dit designhoesje:

  • Handgemaakt in St. Paul, Amerika
  • Geschikt voor de iPhone 6
  • Materiaal: Baltische berk en topkwaliteit ossenleer
  • Op het leer zit 25 jaar garantie
  • Prachtig met de hand afgewerkt houten frame
  • Met ID-venster en vier sleuven (één voor je ID-bewijs en drie voor pasjes)
  • Extra ruimte voor briefgeld
  • Camera-opening aan de achterzijde die de scherpstelring beschermt
  • Voor de buitenkant: keuze uit de kleuren zwarte onyx en mahoniebruin
  • Voor de binnenkant: keuze uit vijf verschillende kleuren leer

Pad-Quill-Luxe-iPhone6-hoesje-van-leer-en-hout

Voor de liefhebber van authentiek en minimalistisch

Dit hoesje is perfect als je een voorkeur hebt voor natuurlijke materialen, authenticiteit en een klassieke stijl. Het is bovendien geschikt voor de echte minimalist. De case met portefeuille-functie is namelijk heel compact en plat, ondanks alle ruimte voor de pasjes.
Heel leuk is dat je de case kunt personaliseren door zelf de kleur voor de buiten- en binnenkant te kiezen. De prijs ligt rond de €55. Daarvoor krijg je een prachtig product, gemaakt met behulp van vakmanschap uit het verleden en moderne technieken van nu.

Website leverancier