iPhone hoesjes

Saddleback iPhone 6 leren portemonnee

Voor Saddleback Leather staat bij de selectie van de koeienhuiden voorop dat gaafheid niet gelijk is aan schoonheid. Het leer dat gebruikt wordt voor deze iPhone 6 Wallet is dan ook steeds anders, vanwege natuurlijke markeringen als adertjes en insectenbeten. Het gaat hier om een praktisch en slank ontworpen hoesje voor je iPhone en betaalpassen. Het simpele, elegante design maakt het geschikt voor zowel man als vrouw.

SBL hoesje met de gebruikelijke topkwaliteit

Het wallet hoesje is gemaakt van volnerfleer.

Saddleback-iPhone6-leren-portemonnee3

Het eenvoudige en compacte design berg je gemakkelijk op in de borstzak van je jasje. Het grote insteekvak is diep genoeg voor je iPhone 6 en wat cash geld. Daarnaast zijn er twee vakken voor betaalpasjes. Als je deze vakjes enige tijd hebt gebruikt, ontstaat er ruimte voor acht tot tien pasjes of kaartjes. De RFID blocker zorgt ervoor dat je bankgegevens veilig zijn voor dieven.
Het Texaanse Saddleback Leather Company wordt gerund door Dave en Suzette Munson en maakt tassen, hoesjes en accessoires. Het uitgangspunt van SBL is dat juist de natuurlijke tekeningen karakter geven aan het leer en het leven van de koe weerspiegelen. De stevige no nonsense ontwerpen kunnen tegen een stootje en hebben een trouwe schare fans. Voor het leer zijn natuurlijke oliën gebruikt, waardoor variatie in schaduw kan optreden.

Saddleback-iPhone6-leren-portemonnee4

Saddleback iPhone 6 leren portemonnee: eigenschappen en pluspunten

Je kunt hier een overzicht vinden van de kenmerken van dit hoesje:

  • Slank hoesje voor je iPhone, geld en pasjes
  • Met vak voor de iPhone 6 (de iPhone 6 Plus past er niet in)
  • Materiaal: volnerf leer
  • Binnenkant: suède (varkensleer)
  • Voorzien van een leren sluiting
  • Met duurzaam stikwerk
  • De twee kaartvakjes bieden ruimte aan tien pasjes (aanvankelijk aan acht pasjes, maar met het gebruik rekken de vakjes iets uit)
  • Met RFID technologie
  • Keuze uit de kleuren: Carbon (grijs), Chestnut (kastanjebruin), Dark Coffee Brown (donkerbruin) en Tobacco (tabak)

Saddleback-iPhone6-leren-portemonnee1

Geliefd kwaliteitshoesje

Dit Saddleback iPhone 6 hoesje is heel geschikt voor wie graag een dunne portefeuille bij zich draagt. Je hebt genoeg ruimte voor al je spullen, zonder dat het hoesje dik oogt. De liefhebbers die deze leren case in hun bezit hebben roemen de eigenschappen en de schoonheid van de case. De prijs van dit hoesje met basic uitstraling bedraagt ongeveer 42 euro: heel redelijk voor een product van zo’n duurzame kwaliteit…

Website leverancier