iPhone hoesjes

Smythson – Maddox luxe leren iPhone 6 case

Dit leren hoesje is opvallend en tegelijkertijd op en top verfijnd. Het is een ontwerp van het Londense Smythson, een merk dat accessoires maakt voor de echte kenner. Dit Britse lederwarenbedrijf heeft al meer dan 125 jaar een bijzondere klantenkring waartoe onder meer Europese koninklijke hoogheden en Indiase maharadja’s behoren. We vertellen hier meer over de Maddox iPhone case, die met ongeëvenaard vakmanschap in Italië is gemaakt.

Sophisticated hoesje met origineel kleurenschema

Dit slanke iPhone 6/6s hoesje uit de Maddox Collection is vervaardigd uit zacht lamsleer en nauwkeurig gestikt. De vier vakjes voor je betaalpasjes, visitekaartjes en ID-kaart hebben ieder hun eigen kleur en hebben een geraffineerd patroon van schuine lijnen. Het hoesje is gemaakt in Italië en straalt een voortreffelijke kwaliteit, functionaliteit en vakmanschap uit.
Smythson uit Londen bestaat sinds 1887 en maakt al meer dan 125 jaar luxe lederwaren. Stuk voor stuk zijn dit stijlvolle essentials die zijn ontworpen voor de veeleisende klant die graag iets bijzonders wil. Ook het Britse koningshuis behoort van oudsher tot de clientèle. Dit Maddox hoesje is uitgevoerd in blauw en zachtgeel, maar er zijn ook nog drie andere kleurstellingen, die het ontwerp een moderne uitstraling geven.

Smythson-Maddox-luxe-leren-iPhone6-case-02

Maddox luxe leren iPhone 6 case: eigenschappen en pluspunten

Lees hier meer over deze zachte leren case:

  • Leren iPhone hoesje met vier verschillende kleuren
  • Geschikt voor: iPhone 6 en 6s
  • Materiaal: lamsleer (lamsnappa)
  • Met vier kaartvakjes met schuine rand
  • Made in Italy
  • Afmetingen: 8.5 x 15 cm
  • Kleur: grijsbruin met blauw/lichtgrijs/zachtgeel
  • Drie andere kleuropties: Forest green (groen met grijs/bruin); Plum (grijs met paars/bruin/lichtbruin); de laatste optie is zachtgrijs met lila/wit/lichtbruin

Tijdloos en puur

Voorbeelden van klanten die in het verleden graag kochten bij Smythson zijn Grace Kelly, Sigmund Freud en Winston Churchill. Je bent dus in goed gezelschap als je interesse hebt in een van de leren creaties van dit Britse label. Alle accessoires van Smythson hebben een tijdloze puurheid en een duurzame kwaliteit.
De kosten van het lamsleren Maddox hoesje liegen er niet om: je mag maar liefst 255 euro neertellen voor deze case met subtiel kleurenpatroon. Dan heb je wel een hoesje van een excellent merk waarmee je je absoluut onderscheidt van de rest. Niet zomaar een accessoire dus, maar ‘een stijlvolle metgezel’, om met de woorden van Smythson te spreken.

Website leverancier