iPhone hoesjes

Toffee leren iPhone 6 portemonnee sleeve

Het Australische Toffee Cases introduceert een nieuw hoesje voor de iPhone 6: de Sleeve Wallet, een prachtig leren insteekhoesje met ruimte voor een groot aantal betaalpasjes. Dit merk heeft een frisse kijk op design en heeft na tien jaar productie een trouwe schare fans onder Apple gebruikers. Ook deze leren sleeve is door een toegewijd team gemaakt en is van de allerhoogste kwaliteit.

Praktisch ontwerp van het beste leer

Met deze nieuwe sleeve kun je eenvoudig je briefgeld, pasjes en iPhone 6 of 6 Plus kwijt, in een geraffineerd ontwerp.

Toffee-leren-iPhone6-portemonnee-sleeve-3

De hoes is gemaakt van Italiaans plantaardig gelooid leer. Het portefeuillegedeelte beschikt over zes of zeven kaartsleuven (afhankelijk van het model). Het telefoonhoesje – verkrijgbaar in lichtbruin en zwart – biedt naast een vak voor je telefoon ook ruimte voor je aantekeningen of bonnetjes.

Toffee producten zijn tijdloos, functioneel en hebben een gestroomlijnd design. Ze zijn over de hele wereld populair en worden gewaardeerd om hun duurzaamheid en mooie uiterlijk. Natasha Sullivan en Hassan Issa vertegenwoordigen Toffee Cases inmiddels al meer dan tien jaar en hebben steeds ingespeeld op de veranderende markt. De producten hebben een relaxte uitstraling die past bij de Australische mentaliteit, maar zijn perfect geschikt voor een energiek en druk leven.

Toffee-leren-iPhone6-portemonnee-sleeve-2

Toffee leren iPhone 6 portemonnee sleeve: eigenschappen en pluspunten

Je vindt hier de bijzondere kenmerken van dit product:

  • Multifunctioneel hoesje voor pasjes, geld en iPhone
  • Geschikt voor: iPhone 6 of iPhone 6 Plus
  • Materiaal: echt leer, zachte kwaliteit
  • Met ruimte voor briefgeld of notities en een vakje voor bonnetjes
  • Met zes kaartsleuven voor bankpasjes (iPhone 6 uitvoering)
  • Met zeven kaartsleuven voor bankpasjes (iPhone 6 Plus uitvoering)
  • Heeft een uitsparing voor de koptelefoonaansluiting
  • Kleuren: Black (zwart) of Tan (lichtbruin)

 

Voor elke iPhone een passend Toffee hoesje

Toffee producten worden altijd ontwikkeld met het oog op ‘personal style’ en vormen een geweldige aanvulling op je individualiteit. De prijs van deze Sleeve Wallet voor de iPhone 6 of iPhone 6 Plus is 69.95 euro. Voor dit geld heb je een product dat dankzij de kwaliteit van het leer na verloop van tijd wint aan karakter.

Heb je interesse in een een portemonneehoesje voor je iPhone 5/5s, dan is er de exclusieve Flip Wallet van Toffee Cases, gemaakt van soepel leer. Ook voor dit product zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Heel geschikt dus voor wie prijs stelt op ouderwets degelijke kwaliteit en een design dat past bij het snelle leven van nu…

Website leverancier