iPhone hoesjes

Vaja luxe leren iPhone 6 wallet hoesje

Een portemonnee met een slank ontwerp en een leren iPhone case in één: met deze Vaja Wallet Agenda voor de iPhone 6 krijg je het beste van twee werelden… We bespreken hier dit telefoonhoesje van echt leer, dat een must is voor als je je belangrijkste spullen graag overzichtelijk opbergt. Het is ook een hoesje dat er mooi uitziet, zacht aanvoelt en ambachtelijk is gemaakt.

Vaja-luxe-leren-iPhone6-wallet-hoesje-kleuren

Uniek iPhone hoesje in je favoriete kleur

Het hoesje heeft een dunner, lichter frame van polycarbonaat dat nog sterker is dan eerst. Het is bedekt met natuurlijk Argentijnse leder. De case heeft een sleuf voor je ID-bewijs en twee extra vakjes voor betaalpasjes. Daarnaast is er een compartiment voor bonnetjes. Het leer is premium Sand Leather, dat plantaardig gelooid is. Uit de kleurenschema’s kun je zelf je favoriete kleuren kiezen voor de buitenkant en de zachtleren voering van de case.
Vaja Cases wordt gevormd door een enthousiast team van vaklieden, dat met behulp van oude technieken en moderne technologie stukken aflevert die met grote precisie zijn afgewerkt. Deze cases zijn geen onderdeel van massaproductie, maar worden per stuk gemaakt volgens de hoogste standaarden die gelden binnen de leerindustrie. Vaja bedient wereldwijd dan ook de meest veeleisende klanten.

Vaja-luxe-leren-iPhone6-wallet-hoesje-detail2

Vaja luxe leren iPhone 6 wallet hoesje: eigenschappen en pluspunten

We noemen hier enkele details van de Wallet Agenda:

  • Leren telefoonhoesje met portefeuille-functie
  • Geschikt voor iPhone 6
  • Materiaal: frame van polycarbonaat bedekt met leer
  • Argentijns volnerf rundleer van de hoogste kwaliteit, dat plantaardig is gelooid
  • Eén vak voor je ID-bewijs en twee extra sleuven voor pasjes
  • Daarnaast nog één compartiment voor bonnetjes
  • Customize je telefoonhoesje en stel zelf de kleuren samen voor binnen- en buitenkant
  • Met uitsparingen voor de knoppen van je iPhone 6
  • Per stuk gemaakt

Vaja-luxe-leren-iPhone6-wallet-hoesje-detail

Prikkel je zintuigen

Echt handig dus, dat je met dit hoesje slechts één item in de gaten hoeft te houden als je onderweg bent, even een boodschap doet of uitgaat. Het gaat bovendien om een speciaal product, dat in kleine oplagen gemaakt wordt van de beste materialen. Vaja belooft dat met deze case al je zintuigen geprikkeld worden, niet in de laatste plaats door de onmiskenbare, prettige geur van echt leer.

Website leverancier