iPhone hoesjes

Woodstylz iPhone 6s flip cover van Bamboe en Leer

Dit hoesje van Nederlandse bodem is gemaakt van duurzaam bamboe met een warme uitstraling. Het heeft een prachtig, minimalistisch design en is gemaakt door het trendy en innovatieve lifestyle label Woodstylz uit Vianen. We bespreken hier een functionele en stijlvolle cover waarvoor je niet te veel betaalt, maar die behoorlijk wat te bieden heeft.

Bamboe hoesje met magneet en rand van echt leer

De materialen die voor deze cover zijn gebruikt zijn leer en bamboe. Elk hoesje is dus uniek vanwege de natuurlijke verschillen. Het hout is geselecteerd uit duurzame productie. Tijdens het bellen is het hoesje 360 graden omgeklapt en blijft het goed bij elkaar zitten dankzij een magneet. Het praktische ontwerp van het frame biedt dankzij de uitsparingen een optimale toegang tot de camera, poorten en knoppen.
Woodstylz uit het Utrechtse Vianen maakt met groot vakmanschap telefoonhoesjes en iPad covers van stevig hout. Daarnaast heeft de onderneming ook andere lifestyle accessoires in het kleine, maar fijne assortiment, zoals houten horloges en houten zonnebrillen. Het aanbod in artikelen van onder meer bamboe, sandelhout, rozenhout en walnoothout is uniek in de Benelux. Deze flip cover van bamboe heeft een moderne en tegelijkertijd chique uitstraling en is voorzien van een rand van echt leer.

Woodstylz-iPhone-6s-flip-cover-Bamboe-Leer-01

iPhone 6s flip cover van Bamboe en Leer: eigenschappen en pluspunten

De belangrijkste kenmerken van dit product luiden als volgt:

  • iPhone cover die de voor- en achterkant van je toestel beschermt
  • Biedt een goede bescherming tegen vallen, krassen en vuil
  • Alleen geschikt voor: iPhone 6S
  • Materialen: bamboe en echt leer
  • Voorzien van een stevige basis van kunststof
  • Dankzij de magneet blijft het hoesje goed bij elkaar zitten wanneer je het omklapt
  • Op de voorkant is een gravering met het ronde Woodstylz logo aangebracht
  • Alle functies en aansluitingen van je iPhone zijn toegankelijk
  • Kleur: lichtbruin hout (bamboe) met donkerbruin leer

Woodstylz-iPhone-6s-flip-cover-Bamboe-Leer-02

Origineel hoesje met een warme uitstraling

Deze prachtige cover is een natuurproduct met steeds een ander patroon. Het vormt ook een geschikt cadeau voor wie geeft om het milieu, aangezien het hout afkomstig is uit duurzame bossen. Het bamboe geeft het hoesje een karakteristieke en authentieke look. Het weldoordachte ontwerp van Woodstylz biedt een stevige bescherming en de pasvorm is speciaal ontworpen voor de iPhone 6S. De prijs van 32,95 euro is dan ook heel bescheiden voor dit praktische, mooi afgewerkte product met een unieke look.

Website leverancier