MacBook hoesjes

Berg & Berg Macbook air leren luxe hoes

De Berg&Berg laptophoezen van Italiaans leer worden door handwerkslieden vervaardigd in een dorp vlakbij Milaan. Berg&Berg gaat ervan uit dat elke leren case die het merk maakt een kostbare schat vormt voor de gebruiker, die jarenlang van zijn gezelschap kan genieten. Wij bespreken hier de schitterende Berg&Berg MacBook Air hoes, die in vier kleuren beschikbaar is.

Berg-en-Berg-Macbook-Air-leren-hoes1
Berg&Berg: een personal brand

Berg&Berg is een merk met Noorse roots dat zichzelf betitelt als een ‘personal brand’. Bij ieder ontwerp vragen de designers zich af welke eisen ze zelf aan het product en de stijl zouden stellen als gebruiker. Een eenvoudig ontwerp, hoogwaardige materialen en degelijke constructies vormen de basis van de collectie. Met een laptopbeschermhoes van dit merk ga je dus voor Scandinavische topkwaliteit.
De luxe leren laptophoezen van Berg&Berg, dat zijn hoofdkwartier heeft in Oslo, worden in een familiebedrijf in Lombardije gemaakt. Deze portfolio voor de MacBook Air is gemaakt van Italiaans volnerf plantaardig gelooid vachetta leer. Dit is rundleer dat een speciaal looiproces heeft ondergaan. Vachetta leer wordt alleen maar mooier naarmate het ouder wordt. Deze case voor een 13 inch laptop is verkrijgbaar in de kleuren oxblood (rood), toffeekleur, groen en donkerbruin.

Berg-en-Berg-Macbook-Air-leren-hoes2

Berg&Berg MacBook Air leren luxe hoes: eigenschappen en pluspunten

Hier vind je alle details van de Berg&Berg case op een rij:

  • Portfolio voor een 13 inch laptop, zoals de MacBook Air
  • Ook geschikt voor 11 inch modellen
  • Materiaal: Italiaans volnerf vachetta leer dat plantaardig is gelooid
  • Gevoerd met Italiaans katoenen canvas
  • Stevige koperen druksluiting
  • Beschikt over ruimte voor je documenten en je opschrijfboek
  • Met een binnenvakje voor bijvoorbeeld visitekaartjes
  • Met Berg&Berg logo aan de buitenkant
  • Je kunt kiezen uit de kleuren rood, toffee, groen en donkerbruin

Veel meer dan een beschermhoes

Berg&Berg streeft naar het maken van tijdloze klassiekers, die gemaakt zijn door gespecialiseerde handwerkslieden. Kwaliteit, toewijding en inspiratie zijn belangrijke uitgangspunten voor de ontwerpers van deze laptop-case, waarvan de kosten €328 bedragen. Berg&Berg gaat ervan uit dat je voor deze prijs niet alleen een leren beschermhoes hebt, maar ook een betrouwbare en geliefde vriend, die jarenlang je trouwe metgezel blijft!

Website leverancier