MacBook hoesjes

Calder zeer exclusieve leren MacBook koffer

Nick Comer-Calder is gitarist. Hij ontwerpt gitaar- en vioolkisten, maar ook laptopkoffers. Alle producten zijn sterk, duurzaam en functioneel. Deze zeer exclusieve leren MacBook koffer kan op aanvraag voor je worden gemaakt. Zoals een kleermaker een maatpak voor je maakt, zo kan Calder een leren koffer leveren, helemaal naar jouw wensen. Het kost dan ook meer dan 35 uur handwerk om een Calder laptop case te maken!

Calder-zeer-exclusieve-leren-MacBook-koffer-zwart

Geen massaproductie, maar gemaakt op maat

Voordat je koffer gemaakt wordt, vindt er overleg plaats over je voorkeur voor de textuur en kleur van het leer. De binnenkant wordt helemaal aangepast aan je behoeften. Het is mogelijk om een zeer beschermend systeem te bouwen waar je laptop precies in past. De voering kan dezelfde kleur krijgen als het leer aan de buitenkant of juist een andere kleur.
Calder Originals is gevestigd in het zuidwesten van Engeland, een gebied waar zich veel ambachtelijke ateliers bevinden die hoogwaardige producten maken. Het bedrijf werkt samen met leerlooierij Haas, leverancier van leer in alle mogelijke kleuren en diverse afwerkingen.

Calder-zeer-exclusieve-leren-MacBook-koffer-geel

Calder zeer exclusieve leren MacBook koffer: eigenschappen en pluspunten

Je vindt hier een overzicht van de kenmerken van dit product:

  • MacBook koffer, speciaal voor de klant gemaakt
  • Materiaal: leer
  • Behuizing van koolstofvezel
  • Handgemaakt in samenwerking met gespecialiseerde handwerkslieden
  • Gemaakt in Devon, Engeland
  • Je sluit de case af met een ritssluiting
  • Voorzien van het Calder logo
  • Diverse maten zijn mogelijk, voor een kleine of standaard laptop
  • Voor het leer heb je de keuze uit zeer veel kleuren en afwerkingen
  • Een aanbetaling is vereist, voordat je bestelling uitgevoerd wordt

Calder-zeer-exclusieve-leren-MacBook-koffer

Authentiek product, gemaakt voor jouw laptop

Het is duidelijk dat het hier om zeer exclusieve koffers gaat, met vakmanschap gemaakt van speciaal geselecteerde materialen. De prijzen beginnen dan ook vanaf 2893 euro (kleine laptop case) en 3142 euro (laptop case). Voordat je reservering definitief wordt, doe je een aanbetaling van 60%. De kosten voor een MacBook koffer verschillen per klant, afhankelijk van je keuze voor het leer of eventuele uitbreidingen van het ontwerp. Voor dit astronomische bedrag heb je een prachtig, authentiek product, dat volgens dezelfde principes is gebouwd is als de viool- en gitaarkisten van Calder.

Website leverancier