MacBook hoesjes

Cush Case luxe kaki MacBook Pro hoes

Deze hoes is ontworpen naar aanleiding van talloze e-mailtjes van klanten. Die wilden graag een hoes voor de MacBook Pro, voorzien van een vak. Het nieuwe ontwerp dat nu door CushCase is afgeleverd, is de Khaki Green Canvas Sleeve with Pocket, die uiterst doordacht is voor wat betreft functionaliteit. Tegelijkertijd is het ook een stijlvol ontwerp, gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo heb je voor een relatief laag bedrag een duurzame uitblinker…

CushCase-luxe-kaki-MacBookPro-hoes-achter
Betaalbare kwaliteit

Aan dit ontwerp zijn heel wat tekeningen vooraf gegaan, voordat besloten werd tot de definitieve vormgeving. CushCase gaat ervan uit dat het resultaat de klanten zeker zal behagen: als basismateriaal is gekozen voor waterdicht canvas. Het vak aan de achterkant is gemaakt van kunstleer van een zeer hoge kwaliteit, dat zijn oorspronkelijke vorm behoudt en goed bestand is tegen beschadiging.
CushCase is een Brits bedrijf dat met de hand producten maakt van een hoge kwaliteit, waarbij verschillende materialen gecombineerd worden. Uitgangspunt voor de makers is om producten te creëren die ze zélf zouden willen hebben. CushCase verwerkt de suggesties en voorkeuren van klanten in het design en streeft ernaar de prijzen van de accessoires betaalbaar te houden.

CushCase-luxe-kaki-MacBookPro-hoes-open

CushCase luxe kaki MacBook Pro hoes: eigenschappen en pluspunten

Lees hier meer over de kenmerken van deze Sleeve:

  • Hoes voor de MacBook Pro met een vak aan de achterzijde
  • Beschermt tegen stoten en krassen
  • Verkrijgbaar in de maten: MacBook Pro 13 inch met Retina Display, MacBook Pro 15 inch met Retina Display, MacBook Pro 13 inch, MacBook Pro 15 inch
  • Handgemaakt in Colchester, Verenigd Koninkrijk
  • Materialen: waterdicht canvas (hoes) en zwart kunstleer (rand en achtervak)
  • Met een zachte voering
  • Met een veilige klittenbandsluiting
  • Keuze uit de volgende kleuren: Khaki Green (kakigroen), Navy Blue (blauw) of Grey (grijs)

Stoere hoes, in vier maten verkrijgbaar

Voor de MacBook Pro hoes zijn vier maten beschikbaar. De prijs van deze Canvas Sleeve in kaki, blauwe of grijze uitvoering is ruim 31 euro. Dat is een behoorlijk zacht prijsje voor een product dat zo functioneel en onverwoestbaar is. Het biedt je MacBook een uitstekende bescherming en de juiste pasvorm. Een heel fijne hoes dus, voor als je houdt van een stoere, sportieve look en robuuste materialen.

Website leverancier